ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη καταζητούμενου προσώπου σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 22 ετών, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό.


Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από 34χρονη, ότι χθες το απόγευμα, είδε μέσα στο βοηθητικό σπιτάκι που βρίσκεται πίσω από το σπίτι της στη Λεμεσό, ένα πρόσωπο το οποίο αναγνώρισε από Αστυνομική Ανακοίνωση που αφορούσε καταζητούμενο πρόσωπο. (Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 26/03/2024 σχετική).

Ο ύποπτος έφυγε από την οικία, ενώ σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε ένα ρολόι στο έδαφος, το οποίο, σύμφωνα με την παραπονούμενη, προηγουμένως ήταν μέσα στο κομοδίνο.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στην εν λόγω περιοχή, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον του, σχετικά με τρεις υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 06/03/2024-20/03/2024 στη Λεμεσό, όπου συνολικά κλάπηκε περιουσίας ύψους 2,708 περίπου ευρώ.


Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του υπόπτου, μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης, καθώς και περιουσία για την οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή της και συνελήφθη εκ νέου για αυτόφωρα αδικήματα.


Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.