ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 33χρονου για υπόθεση κλοπής καλωδίων

Στη σύλληψη 33χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καλωδίων και παράνομης κατοχής περιουσίας. Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού εντοπίστηκε από περίπολο της Αστυνομίας να ασχολείται με το κόψιμο καλωδίων, τα οποία φαίνεται να είχαν κλαπεί από πασσάλους της ΑΗΚ.

Η κλοπή των καλωδίων καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το πρωί σήμερα, από λειτουργό της ΑΗΚ. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ωρών 4.20μ.μ. χθες και 7.45π.μ. σήμερα, άγνωστοι απέκοψαν πέντε πασσάλους, που βρίσκονταν εγκατεστημένοι σε περιοχή των Πλατρών και έκλεψαν τα καλώδια που βρίσκονταν πάνω σε αυτούς.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε κλάπηκαν καλώδια, συνολικού μήκους πέραν των 1200 μέτρων.

Γύρω στις 12.15μ.μ. μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πλατρών, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο, στις Πλάτρες, ένα άνδρα, ο οποίος ασχολείτο με το κόψιμο καλωδίων. Μόλις ο άνδρας αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον ανακόψουν.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στη σκηνή εντοπίστηκαν εργαλεία κοπής και μεγάλος αριθμός καλωδίων της ΑΗΚ, για τα οποία ο 33χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως εκ τούτου συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών διερευνά την υπόθεση.