ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κλειστός λόγω ανατροπής φορτηγού ο αυτοκινητόδρομος παρά την Παρεκκλησιά στη Λεμεσό

Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο το πρωί της Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου

Κλειστός είναι γύρω στις 6.00 το πρωί σήμερα Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος, μετά από σύγκρουση με δεύτερο φορτηγό όχημα. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς την Παρεκκλησιά, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο ανά το παγκύπριο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτ άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οδικά έργα, που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο, ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τις οδικές εργασίες ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.