ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη υπόπτου για υποθέσεις εμπρησμού και ναρκωτικών

Τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού. Στην κατοικία του υπόπτου ανευρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, με αποτέλεσμα ο ίδιος και ο 23χρονος συγκάτοικος του, να συλληφθούν για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το μεσημέρι, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετέβησαν σε κατοικία στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία που ανέφερε ότι εκεί διαμένει ο 25χρονος ύποπτος, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού. Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοικία τον ύποπτο και προχώρησαν στη σύλληψη του, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος.

Αφού κατά την παρουσία των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία, εγέρθηκαν υποψίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η κατοικία ερευνήθηκε με τη συγκατάθεση του υπόπτου και του 23χρονου συγκατοίκου του. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν στο δωμάτιο του 25χρονου, ποσότητα κάνναβης βάρους 41 γραμμαρίων, ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 13 γραμμαρίων, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε μανιτάρια, συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων, και ποσότητα κρυσταλλικής και άλλης ουσίας, βάρους 13 γραμμαρίων, που πιστεύεται ότι επίσης είναι ναρκωτικά. Στο δωμάτιο του 23χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 14 γραμμαρίων, καθώς και ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα σε σχέση με την κατοχή των ναρκωτικών. Αργότερα χθες, ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος, με την Αστυνομία να διερευνά σε σχέση με τον ίδιο, υπόθεση κατοχής ναρκωτικών, ενώ ο 25χρονος, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Τις δύο υποθέσεις ναρκωτικών διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), ενώ την υπόθεση εμπρησμού διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.


Πρόκειται για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν πρόσφατα στοιχεία εναντίον του 25χρονου υπόπτου.