ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς λόγω ακινητοποίησης φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά το Πισσούρι

Προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, συστήνει η Αστυνομία, αφού σε σημείο του δρόμου, παρά το Πισσούρι, φορτηγό όχημα έχει ακινητοποιηθεί στην λωρίδα ασφαλείας, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Σε σημείο του αυτοκινητόδρομου μετά την έξοδο του κόλπου Πισσουρίου συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς Πάφο, έχει ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης, αρθρωτό φορτηγό όχημα. Το φορτηγό θα παραμείνει σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού δεν στάθηκε δυνατή η επιδιόρθωση της βλάβης και η μετακίνηση του, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρωί αύριο Παρασκευή.

Στο σημείο ακινητοποίησης του φορτηγού τοποθετείται προειδοποιητική σήμανση από συνεργείο του Τμήματος Δημοσίων Έργων, ενώ στο σημείο θα παραμένει αστυνομική περίπολος, για λόγους οδικής ασφάλειας.

Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου προς Πάφο είναι ανοικτές για την κυκλοφορία, ωστόσο οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από άλλα διερχόμενα οχήματα.