ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 34χρονος που καταζητείτο σχετικά με υπόθεση επίθεσης και απειλής

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, απειλής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στις 26 Απριλίου, 2023, στην επαρχία Λευκωσίας. Εναντίον του 34χρονου υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 34χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία νωρίτερα την Παρασκευή, 27 Απριλίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων του.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω αναζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.