ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 29χρονου για τα επεισόδια βίας κατά τον αγώνα καλαθόσφαιρας Ανόρθωσις – Απόλλων

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας στους αθλητικούς χώρους, που αφορά στα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 26 Μαρτίου, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, στη Λευκωσία, όπου θα διεξαγόταν αγώνας για τα ημιτελικά κυπέλλου καλαθόσφαιρας μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσις και Απόλλων.

Ο 29χρονος ύποπτος συνελήφθη το απόγευμα χθες, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε οχλαγωγία, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας, των επεισοδίων βίας.

Για την υπόθεση οχλαγωγίας συνελήφθηκε την περασμένη Δευτέρα άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 27 ετών. Ο 27χρονος παραμένει υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας τεσσάρων ημερών, που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τρίτο ύποπτο, ηλικίας 25 ετών, εναντίον του οποίου επίσης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Τα στοιχεία και φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, 28 Μαρτίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Βία στα γήπεδα, εμπρησμός κτιρίου, επίθεση εναντίον αστυνομικών