ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη μελών της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Ακαδημία, εκπαιδευτική επίσκεψη μελών της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας.          

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Διοίκησης και Εκπαίδευσης, κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Αστυνόμος A΄ κ. Παναγιώτης Κουντουρέσιης και εκ μέρους της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, ο Διοικητής, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κολλίντζας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε παρουσίαση της Οργανωτικής Δομής της Αστυνομίας από τον Υποδιευθυντή Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας Αστυνόμο Α΄ κ. Χάρη Φιλιππίδη, καθώς και παρουσίαση με θέμα την Εκπαίδευση στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, από την Ανώτερη Υπαστυνόμο κ. Χρυστάλλα Δημητρίου.

Εκ μέρους των δύο πλευρών, διατρανώθηκε η θέληση για συνέχιση και διεύρυνση της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας στο πλαίσιο της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας.