ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε 34χρονη που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο

Εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας 34 ετών, η οποία είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής και εργασίας της στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, η 34χρονη γυναίκα, υπήκοος Νεπάλ, απουσίαζε τον χώρο διαμονής και εργασίας της, στον Λυθροδόντα, από τις 05 Φεβρουαρίου, 2023. Τα στοιχεία και φωτογραφία της έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 22 Φεβρουαρίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία, έχει διαπιστωθεί ότι η 34χρονη αναχώρησε από την Κύπρο, από το αεροδρόμιο στις κατεχόμενες περιοχές, με πτήση προς χώρα του εξωτερικού, στις 06 Φεβρουαρίου.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.