ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη δύο προσώπων σχετικά με την υπόθεση οχλαγωγίας και επίθεσης στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 25 και 26 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, επίθεσης και τραυματισμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, σε δρόμο της Λεμεσού, ομάδα περίπου 40 ατόμων, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, επιτέθηκαν και κτύπησαν 43χρονο και 31χρονο, κάτοικους Λεμεσού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι επιτιθέμενοι να διασκορπιστούν και να διαφύγουν, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Εκεί εντοπίστηκαν τραυματισμένοι, ο 43χρονος και ο 31χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος έφερε εκδορές και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και το αριστερό χέρι, ενώ ο 31χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, οι δύο έλαβαν εξιτήριο.

Στις 13 Μαρτίου, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες 19 προσώπων, που αναζητούνται για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Οι φωτογραφίες του 25χρονου και του 26χρονου που έχουν συλληφθεί βρίσκονταν μεταξύ των φωτογραφιών αυτών. Μετά και τη σύλληψη των δύο υπόπτων, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών τους, είναι αχρείαστη.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 13 Μαρτίου, άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση βάσει δικαστικού διατάγματος, που εκδόθηκε την επόμενη μέρα, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύλληψη 23χρονου σχετικά με υπόθεση οχλαγωγίας και επίθεσης στη Λεμεσό

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.