ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 23χρονου σχετικά με υπόθεση οχλαγωγίας και επίθεσης στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, επίθεσης και τραυματισμού, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023.

            Ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Το πρωί σήμερα, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

            Η υπόθεση διαπράχθηκε το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, σε δρόμο της Λεμεσού, όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, επιτέθηκαν και κτύπησαν 43χρονο και 31χρονο, κάτοικους Λεμεσού.

            Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι επιτιθέμενοι να διασκορπιστούν και να διαφύγουν, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι. Εκεί εντοπίστηκαν τραυματισμένοι, ο 43χρονος και ο 31χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

            Όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος φέρει εκδορές και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και το αριστερό χέρι, ενώ ο 31χρονος φέρει τραύμα στο κεφάλι. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, οι δύο αποδεσμεύθηκαν.

            Στο πλαίσιο της διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, η Αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα φωτογραφίες 19 προσώπων, που αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση. (Δείτε τις φωτογραφίες εδώ: https://www.cypruspolicenews.com/archives/22239)

            Η φωτογραφία του 23χρονου συλληφθέντα βρισκόταν μεταξύ των πιο πάνω φωτογραφιών (φωτογραφία αρ. 6 ). Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας του, είναι αχρείαστη.

            Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.