ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Στη Λεμεσό, από τις 8.00 το πρωί, μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, θα είναι κλειστό τμήμα της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου – παραλιακός δρόμος Λεμεσού, από τη συμβολή με τις οδούς Σπύρου Αραούζου και Ανεξαρτησίας, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για την ασφαλή διεξαγωγή του «ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2023».

Η εκκίνηση του μαραθωνίου θα γίνει στην περιοχή Επίχωση, στη Λεμεσό, η ώρα 9.00 και οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή 28ης Οκτωβρίου ανατολικά μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Από τους δρομείς θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ οι αποκοπές των δρόμων γίνουν από αστυνομικούς και τροχονόμους του Δήμου Λεμεσού.

Ενημέρωση για τις διευθετήσεις τροχαίας σε σχέση με τη διεξαγωγή του μαραθωνίου ΕΔΩ.

Στη Λευκωσία, εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης είναι τα φώτα τροχαίας στη συμβολή της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με τη λεωφόρο Ιωσήφ ΧατζηΙωσήφ – φώτα Ορφανίδη, στον Στρόβολο. Οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, παρέχοντας προτεραιότητα στα οχήματα που διέρχονται της συμβολής από δεξιά τους.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, το πρωί σήμερα Σάββατο, 18 Μαρτίου. Οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τις οδικές εργασίες ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.