ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 25χρονος καταζητούμενος για τη διάρρηξη κατοικίας στο Παραλίμνι

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 12/02/2023, στην περιοχή Προφήτη Ηλία, στο Παραλίμνι.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 25χρονου υπόπτου, μαζί με τη φωτογραφία δεύτερου υπόπτου αγνώστων στοιχείων προσώπου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 20 Φεβρουαρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που προχώρησαν στη σύλληψη του δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Αυτός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που διερευνά την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Ο δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 30 ετών, είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στις 21 Φεβρουαρίου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε, αφού προηγουμένως από τις εξετάσεις που έγιναν εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του.

Σύλληψη 30χρονου που αναζητείτο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω καταζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.