ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κλειστοί οι δρόμοι προς το Τρόοδος στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι από τις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Προδρόμου-Τροόδους και Πλατρών-Τροόδους, λόγω παγετού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η τροχαία κίνηση προς τα ορεινά είναι αραιή, ενώ η τροχαία κίνηση από τις ορεινές περιοχές προς τις αστικές περιοχές της Λεμεσού και της Μόρφου είναι αυξημένη, με τους εκδρομείς να έχουν ήδη αρχίσει να αποχωρούν από τις περιοχές του Τροόδους.

Σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου των ορεινών, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).