ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά Τροόδους και Μαχαιρά – Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες δρόμοι στα ορεινά Λεμεσού – Μόρφου και Πάφου

Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, το πρωί σήμερα Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου. Οδικές εργασίες διεξάγονται σε διάφορες περιοχές και ενδεχομένως να επηρεάζουν την τροχαία κίνηση. Ενημέρωση τους δρόμους όπου διεξάγονται τα οδικά έργα ΕΔΩ.

Κλειστοί είναι γύρω στις 6.00 το πρωί, στα ορεινά Τροόδους, λόγω συσσώρευσης χιονιού στο οδόστρωμα, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου Τροόδους.

Κλειστοί είναι και στα ορεινά Μαχαιρά, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, οι δρόμοι Φαρμακά-Οδού, Οδού-Μελίνης-Οράς, Βαβατσινιάς-Λευκάρων και Αγίων Βαβατσινιάς-Βαβατσινιάς.

Την ίδια ώρα, ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης και παγετού στο οδόστρωμα, είναι οι πιο κάτω δρόμοι:

Μαχαιράς

Αγρού – Παλαιχωρίου – Απλικίου

Τροόδος – Λεμεσός – Μόρφου

Σαϊττά – Κάτω Αμιάντου
Σαϊττά – Πλατρών
Μονιάτη – Πλατρών
Προδρόμου – Πλατρών
Πέρα Πεδί – Πλατρών
Παπούτσας – Αγρού
Κυπερούντα – Αγρού
Προδρόμου – Λεμύθου
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδρουλά – Μουτουλλά
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Κακοπετριάς – Σπήλιων
Κάμπου – Κύκκου – Γερακιών
Κάμπου – Τσακκίστρας

Πάφος
Παναγιάς – Στατού
Παναγιάς – Σταυρού Ψώκας
Αγίου Νικολάου – Ομόδους

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).