ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Προσοχή συστήνεται στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, αφού σε περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού, σημειώνονται καρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο, καθιστώντας το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό. Λόγω των βροχών η ορατότητα είναι επικίνδυνα περιορισμένη, ενώ ισχυροί άνεμοι που επικρατούν, επίσης επηρεάζουν την κυκλοφορία και διακίνηση οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Στο Τρόοδος, λόγω των βροχών και χιονόπτωσης που σημειώνονται γύρω στις 9.15 το πρωί, οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Ιδιαίτερα ολισθηρός λόγω χιονόπτωσης είναι ο δρόμος Κακοπετριάς-Τροόδους, ενώ στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους, και στο παρακείμενο οδικό δίκτυο, λόγω ομίχλης, η ορατότητα για τους οδηγούς είναι περιορισμένη.

Βροχόπτωση σημειώνεται και στις περιοχές Μαχαιρά και Παλαιχωρίου, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στη Πάφο, οι δρόμοι Κελοκεδάρων-Σαλαμιού και Αρμίνου-Φιλούσας, στους οποίους τα ξημερώματα σήμερα είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκου χώματος και πετρών, έχουν καθαριστεί από συνεργεία των τοπικών Αρχών.