ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη υπόπτου για κλοπή χρηματικού ποσού από άντρα ηλικίας 78 ετών

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 22 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, από άντρα ηλικίας 78 ετών, ο οποίος μόλις νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη των χρημάτων από τραπεζική αυτόματη μηχανή.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι χθες, ο 78χρονος μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στη Λεμεσό, όπου από την αυτόματη μηχανή, εξωτερικά της τράπεζας, έκανε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 760 ευρώ. Αφού στη συνέχεια ο 78χρονος, κρατώντας τα χρήματα, εισήλθε στο αυτοκίνητο του για να αναχωρήσει, άγνωστος του άντρας τον πλησίασε και αφού πήρε τα χρήματα από το χέρι του, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, για την κλοπή προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 22χρονου υπόπτου. Αυτός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας και προσπάθησε να διαφύγει. Αφού τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν, προχώρησαν στη σύλληψη του, παρά το ότι ο ύποπτος προέβαλε αντίσταση, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, ανευρέθηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό 760 ευρώ, που κατακρατήθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον του 22χρονου υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, με το οποίο αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη.