ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σύλληψη για την υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας στην Πάφο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου 2022, στην Πάφο.

Η επίθεση και ένοπλη ληστεία διαπράχθηκαν γύρω στις 9.45μ.μ. της 5ης Δεκεμβρίου, σε κτηριακό συγκρότημα στην Πάφο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα οκτώ προσώπων, τα οποία φέρονται να είχαν στην κατοχή τους πιστόλια, σπαθιά και ξύλα, φέρονται να εισήλθαν σε οικία, στο εν λόγω συγκρότημα και να επιτέθηκαν σε 20χρονο και 24χρονο, προκαλώντας τους τραύματα με μαχαίρι. Οι δράστες φέρονται επίσης να έκλεψαν από τα πιο πάνω πρόσωπα, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των €500.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες, άλλα τρία πρόσωπα, άντρας ηλικίας 30 ετών και δύο άντρες ηλικίας 25 ετών, εναντίον των οποίων η υπόθεση έχει ήδη καταχωρηθεί για εκδίκαση. Τέταρτος άντρας, ηλικίας 26 ετών, που επίσης είχε συλληφθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον του.

Αναφορικά με υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας στην Πάφο – Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη 26χρονου για την επίθεση και ένοπλη ληστεία στην Πάφο προχώρησε η Αστυνομία

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.