ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λάρνακα

Συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 34 ετών, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου, στη Λάρνακα.

Ο 34χρονος συνελήφθη γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι της Παρασκευής, με δικαστικό ένταλμα, που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου, άντρας ηλικίας 31 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, την επομένη της σύλληψης του.

Συνελήφθη 31χρονος που καταζητείτο για την υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λάρνακα

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Απόπειρα φόνου

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.