ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 31χρονος που καταζητείτο για την υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λάρνακα

Συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 31 ετών, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου, στη Λάρνακα. Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του 31χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, χθες Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Είχε προηγηθεί χθες, η έκδοση εντάλματος σύλληψης του 31χρονου, καθώς και έρευνα της οικίας, υποστατικών και οχήματός του, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Το απόγευμα χθες, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνες στην οικία και στο όχημα του 31χρονου, καθώς και στην πατρική του κατοικία και στο υποστατικό όπου ο ίδιος εργάζεται. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, που παραλήφθηκαν για να τύχουν εξετάσεων.

Γύρω στις 9.45 το βράδυ της Τετάρτης, ο 31χρονος ύποπτος, ο οποίος δεν είχε μέχρι τότε εντοπιστεί κατά τις έρευνες που έγιναν, παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο έριξε πυροβολισμούς εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Απόπειρα φόνου

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.