ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραδόθηκε στην Αστυνομία 41χρονος, που κρατείτο στις Βρετανικές Βάσεις για υπόθεση ναρκωτικών

Εντοπίστηκαν συνολικά 22 κιλά κάνναβης

Παραδόθηκε σήμερα στην Αστυνομία Κύπρου, ο 41χρονος ο οποίος τελούσε υπό κράτηση από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής έξι κιλών κάνναβης. Αμέσως μετά την παράδοσή του, ο 41χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, μετά τον εντοπισμό στο διαμέρισμά του, άλλων 16 κιλών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου 2022, ο 41χρονος είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους έξι κιλών.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας Κύπρου, για διενέργεια έρευνας στο διαμέρισμα του 41χρονου, που βρίσκεται στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 16 κιλών περίπου.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη και μετά από ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις Βρετανικές Βάσεις, αποφασίστηκε όπως η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, παραδώσει τον 41χρονο, στην Αστυνομία Κύπρου για συνέχιση της διερεύνησης της υπόθεσης.

Νωρίς το απόγευμα σήμερα ο 41χρονος παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία τον συνέλαβαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.