ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός πέραν των 16 κιλών κάνναβης – Υπό σύλληψη 41χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης από την ΥΚΑΝ Λεμεσού σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, που αφορά παράνομη κατοχή 6 κιλών κάνναβης, συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση στις Βρετανικές Βάσεις, 41χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού.

Ακολούθως, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα στην οικία του 41χρονου που βρίσκεται εκτός των Βρετανικών Βάσεων, με τη γραπτή συγκατάθεση του, στην παρουσία συγγενικού του προσώπου, όπου εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο του δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες οι οποίες περιείχαν συνολικά 15 κιλά και 940 γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού εντόπισαν σε ανοικτό χώρο κοντά στην πιο πάνω οικία μία τσάντα η οποία περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 383 γραμμαρίων περίπου.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τον εντοπισμό των πιο πάνω ναρκωτικών στην οικία του ενώ η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων διερευνά την υπόθεση των έξι κιλών ναρκωτικών.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.