ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λευκωσίας

MIDIA MOHAMMED BAYESTI

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία ανήλικου 16 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Midia Mohammed Bayesti, ημερομηνία γέννησης 25/01/2006, από το Ιράν, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2022, ελλείπει από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής, 09 Οκτωβρίου, 2022.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρο σακάκι και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.