ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – Απόλλωνα

Η Αστυνομία, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Δευτέρα 10.10.2022 και ώρα 19:00, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται με δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστέρηση της εισόδου τους στο γήπεδο.

Η ώρα 16:30 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις, από τη συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (κυκλικός κόμβος) μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από τη Νότια κερκίδα.

Ανακοινώνεται ότι,

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο.

Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής και τα φώτα ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ και στα επόμενα φώτα (McDonalds) να στρίψουν δεξιά.

Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά στην Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων, αριστερά για να εισέλθουν στην Λεωφ. Παπανικολή.

Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν.

Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλαδή να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή, και οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας.

Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα, καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν τη Λεωφόρο Λύσου Σανταμά.

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς και τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στη Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ

Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και ακολούθως να μεταβούν μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου “Αμμόχωστος” και από εκεί να στρίψουν αριστερά στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά την οποία να ακολουθήσουν μέχρι να φτάσουν στο στάδιο.

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση.

Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΩΝΑ τα Βόρεια Ταμεία.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας να καλέσει στον αριθμό τηλεφώνου 24804040.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του.