ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 41χρονου για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Ο 41χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 10.00 χθες το βράδυ, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το ΤΑΕ Λεμεσού, τριών υποθέσεων διάρρηξης κατοικιών και κλοπής, στη Λεμεσό. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 19 Σεπτεμβρίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Μετά τον εντοπισμό του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των στοιχείων και φωτογραφίας του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι τρεις διαρρήξεις κατοικιών διαπράχθηκαν, στις 08 και 09 Σεπτεμβρίου, και στις 02 Αυγούστου. Από τις τρεις κατοικίες κλάπηκαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και κοσμήματα. Η αξία της κλοπιμαίας περιουσίας εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 2,090 ευρώ συνολικά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.