ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε χώρα του εξωτερικού εντοπίστηκε 15χρονος που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο

Σε χώρα του εξωτερικού εντοπίστηκε ανήλικος 15 ετών, ο οποίος τον Σεπτέμβριο, 2022, δηλώθηκε στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, 2022, συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ο 15χρονος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του από τις 12 Σεπτεμβρίου. Η Αστυνομία την ίδια μέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2022, καθώς και στις 21 Σεπτεμβρίου, 2022, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 14χρονου τότε ανήλικου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Από τις έρευνες που έγιναν από την Αστυνομία για εντοπισμό του, έχει διαπιστωθεί ότι, ο 15χρονος βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού, όπου και διαμένει. Η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι πλέον αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.