ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε χώρα του εξωτερικού εντοπίστηκε 35χρονος που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο

Σε χώρα του εξωτερικού εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 35 ετών, ο οποίος τον Απρίλιο, 2022, δηλώθηκε στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Στις 30 Απριλίου, 2022 συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ο 35χρονος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του από τις 21 Απριλίου. Η Αστυνομία την ίδια μέρα, 30 Απριλίου, 2022, καθώς και στις 08 Μαΐου, 2022, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 34χρονου τότε άντρα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Από τις έρευνες που έγιναν από την Αστυνομία για εντοπισμό του, έχει διαπιστωθεί ότι, ο 35χρονος βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού, όπου και διαμένει. Η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι πλέον αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.