ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας και ΟΜΟΝΟΙΑ για το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ

Δευτέρα 29/08/2022 και ώρα 19:00 στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας και ΟΜΟΝΟΙΑ, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29/08/2022 και ώρα 7.00μ.μ., στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, στην Πάφο. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.00 το απόγευμα.

Ανακοινώνεται ότι:

ΑΚΡΙΤΑΣ

Οι φίλαθλοι της ομάδας του ΑΚΡΙΤΑ θα καταλάβουν τις δυτικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα εισέλθουν στις δυτικές κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον Δυτικό χώρο στάθμευσης.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΚΡΙΤΑ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 5.00 το απόγευμα.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα εισέλθουν στις ανατολικές κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου.

Επιπρόσθετα, οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν μέρος του χώρου στάθμευσης βόρεια του Σταδίου, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και θα ανοίξει ένα ταμείο στην ανατολική κερκίδα στο στάδιο.

Σχετικό Σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών του ΑΚΡΙΤΑ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς και των χώρων στάθμευσης των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού
o Απαγορεύεται η είσοδος στο Στάδιο, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα ανατολικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΚΡΙΤΑ τα Δυτικά Ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον κυκλικό κόμβο και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 26-806060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, και για επείγοντα περιστατικά στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.