ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση κλεπταποδοχής διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο

Συνελήφθη 61χρονος

Στη σύλληψη 61χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και κλεπταποδοχής. Ο 61χρονος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας, τα οποία αναγνωρίστηκαν ως προϊόντα κλοπής.

Συγκεκριμένα, στις 28 Ιουλίου 2022 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 48χρονο κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 15 και 28 Ιουλίου, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα αξίας, όπως ασημικά, αναπτήρες και παλιά νομίσματα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, μετέβησαν σήμερα, σε υπαίθριο παζαράκι, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, όπου εντοπίστηκε 61χρονος να εκθέτει προς πώληση παλαιά αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 61χρονου αριθμός παλαιών και συλλεκτικών νομισμάτων και χαρτονομισμάτων, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον 48χρονο ως αντικείμενα τα οποία είχαν κλαπεί από την οικία του.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.