ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

MOHAMMAD ABO ALSEL

Τα στοιχεία και φωτογραφία καταζητούμενου υπόπτου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα που διεξάγεται με σκοπό έναρξης δικαστικής διαδικασίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Mohammad Abo Alsel, 20 ετών, ημερομηνία γέννησης 01/01/2002, από τη Συρία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, στο τηλέφωνο 22-607605 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 20χρονος καταζητούμενος, φέρεται να εξέφρασε απειλές εναντίον προσώπου, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στην περιοχή Μόρφου, τον Ιούνιο, 2022.

Η ληστεία συγκεκριμένα διαπράχθηκε στις 06 Ιουνίου, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα, εις βάρος δύο αντρών, που μετέβησαν με το όχημά τους, σε περιοχή στη Μόρφου, για να συναντηθούν με τρίτο γνωστό τους άντρα. Με την άφιξη τους στο σημείο συνάντησης, δέχθηκαν επίθεση από τον τρίτο άντρα, καθώς και από άλλο άντρα που βρισκόταν μαζί του. Αφού οι δύο παραπονούμενοι εγκατέλειψαν το σημείο πεζοί, οι δράστες, μαζί με άλλα οκτώ περίπου ύποπτα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί τους, φέρονται να έκλεψαν το αυτοκίνητο των δύο παραπονούμενων, που παρέμεινε στο σημείο.

TWITTERFACEBOOK
Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.