ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανευρέθηκαν κυνηγετικά όπλα που είχαν κλαπεί από κατοικίες στην Πάφο

Δύο κυνηγετικά πυροβόλα όπλα, που είχαν κλαπεί από κατοικίες στην Πάφο, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, μετά από έρευνες σε περιοχή στην επαρχία Πάφου.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, μέλη του ΤΑΕ και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κελοκεδάρων, διενήργησαν σήμερα το μεσημέρι έρευνες σε αγροτικές περιοχές σε χωριό της επαρχίας Πάφου, όπου σε ανοιχτό σημείο, ανάμεσα σε άγρια βλάστηση, εντόπισαν ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο τύπου φλοπέρ.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το δίκαννο κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο, που είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία τον Οκτώβριο, 2019, ενώ το φλοπέρ είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο, επίσης μετά από διάρρηξη κατοικίας, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό και μία χορτοκοπτική μηχανή, που επίσης αποτελεί προϊόν κλοπής, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες, συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου, μετά από διάρρηξη κατοικίας, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων.