ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λευκωσίας

WAKED MAHMOUD

Τα στοιχεία και φωτογραφία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Waked Mahmoud, ημερομηνία γέννησης 23/12/2004, από τον Λίβανο, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 30 Ιουνίου, στην Αστυνομία, ελλείπει από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά, μουστάκι και μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.