ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες υποθέσεις παράνομης κατοχής laughing gas διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 16 και 42 ετών, προχώρησαν τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε και από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής υποξειδίου του αζώτου (Laughing gas).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στην Αγία Νάπα, ανέκοψαν για έλεγχο τον 16χρονο και τον 42χρονο. Κατά την ανακοπή, ο 16χρονος θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος τέσσερα ναίλον σακουλάκια, τα οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 3,2 γραμμαρίων. Στην κατοχή του 16χρονου, εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των €40. Στην κατοχή του 42χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δέκα αχρησιμοποίητες αμπούλες υποξειδίου του αζώτου.

Ως αποτέλεσμα οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό. Εκεί ανακρίθηκαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνούν την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, τα μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σε άλλες δύο αυτόφωρες συλλήψεις, σχετικά με το αδίκημα της παράνομης κατοχής υποξειδίου του αζώτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1π.μ. σήμερα, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε δρόμο της Αγίας Νάπας, δύο πρόσωπα ηλικίας 18 και 19 ετών, τα οποία προσπαθούσαν να φουσκώσουν μπαλόνια με υποξείδιο του αζώτου.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του 18χρονου, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα δύο αχρησιμοποίητες αμπούλες και ένα μπαλόνι, ενώ στην κατοχή του 19χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια αμπούλα υποξειδίου του αζώτου, μια συσκευή τοποθέτησης αμπούλων και ένα μπαλόνι.

Μετά τη σύλληψή τους, 18χρονος και 19χρονος, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.