ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 25χρονος που καταζητείτο για υπόθεση επίθεσης, απειλής βιαιοπραγίας και άλλων αδικημάτων

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας, κατοχής και χρήσης οργάνου που εκτοξεύει επιβλαβή αέρια, κατοχή ναρκωτικών, και άλλων αδικημάτων. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και 16 Ιουνίου, 2022, στη Λεμεσό.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 25χρονου υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 22 Ιουνίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα χθες Τετάρτη, 29 Ιουνίου, ενώ το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.


Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.