ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες συλλήψεις σχετικά με επίθεση εναντίον 35χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε το βράδυ της 18ης Ιουνίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Πρόκειται για 35χρονο και 40χρονο κατοίκους της επαρχίας Λευκωσίας, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των συλλήψεων στις τέσσερις. Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Ιουνίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 26χρονου και 21χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 35χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 10 το βράδυ της 18ης Ιουνίου, 2022 ενώ βρισκόταν έξω από την οικία του, τον προσέγγισε άγνωστο του αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα. Τα πιο πάνω πρόσωπα, φέρονται να του επιτέθηκαν και να τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους, τόσο με τα χέρια τους όσο και με ρόπαλο. Ένας από τους δράστες φέρεται επίσης να κρατούσε μαχαίρι.

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, οι άγνωστοι τον έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο τους και τον οδήγησαν σε ανοικτό χώρο. Εκεί φέρονται να συνέχισαν να τον κτυπούν, μέχρι που ο 35χρονος κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.