ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλες δύο συλλήψεις σχετικά με υπόθεση επίθεσης στην Αμμόχωστο

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/6/2022), στην επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για 30χρονο και 28χρονο, κατοίκους Λευκωσίας, η σύλληψη των οποίων ανεβάζει το συνολικό αριθμό των συλλήψεων στις πέντε.

Η υπόθεση διαπράχθηκε γύρω στις 3π.μ. της 12 ης Ιουνίου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία ενώ 40χρονος, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στις 15 Ιουνίου, συνελήφθησαν δύο 36χρονοι και ένας 32χρονος, οι οποίοι τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση μετά από σχετικό διάταγμα που εξέδωσε στις 16 Ιουνίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου και του 28χρονου. Οι δύο συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.