ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου, προς Λεμεσό στην περιοχή Πέρα Χωρίου είναι κλειστές. Οι οδηγοί, που κατευθύνονται προς Λεμεσό και Λάρνακα, καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου.

Παράλληλα οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Στις υπόλοιπες κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, λόγω εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι πιθανό να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης. Δείτε εδώ τις περιοχές όπου εκτελούνται οδικά έργα.

Λόγω πυκνής ομίχλης που επικρατεί σε πολλές περιοχές, η ορατότητα είναι περιορισμένη. Για το λόγο αυτό καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.