ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο συλλήψεις για υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 26 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, συνελήφθη άντρας 37χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ Νοεμβρίου, 2021 και Μαρτίου, 2022. Από χώρο του κτιρίου στη Λεμεσό, όπου παλαιότερα λειτουργούσε εστιατόριο, φέρεται να κλάπηκαν μεταξύ άλλων, εξοπλισμός του εστιατορίου και ηλεκτρικές συσκευές. Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε εκτιμάται ότι είναι ύψους 100,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Για υπόθεση κλοπής από κατοικία στη Λεμεσό, συνελήφθη γυναίκα ηλικίας 26 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, την περασμένη Δευτέρα, 16 Μαΐου, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί, το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ και το δελτίο ταυτότητας του παιδιού της. Τα χρήματα και το δελτίο ταυτότητας βρίσκονταν μέσα σε φάκελο, σε δωμάτιο της κατοικίας.

Για την κλοπή εγέρθηκαν υποψίες εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα. Ακολούθως της σύλληψης της, η 26χρονη ύποπτη τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση, με δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.