ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο συλλήψεις για υποθέσεις κλοπών στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 35 και 26 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου.

Για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, συνελήφθη γυναίκα ηλικίας 35 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, από την κατοικία στην Πάφο, είχαν κλαπεί στις 14 με 15 Μαρτίου, 2022, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, με τη συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε να εκτιμάται ότι είναι ύψους πέραν των 5,450 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας εξέφρασε υποψίες εναντίον της 35χρονης, η οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Για υποθέσεις κλοπής, συγκεκριμένα υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτου, κλοπής προϊόντων από περίπτερο, και κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη στην Πάφο, άλλη μία γυναίκα ηλικίας 26 ετών.

Η 26χρονη συνελήφθη αρχικά σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον Απρίλιο, στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 ξημερώματα, στις 22 Απριλίου, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ενώ βρισκόταν στην οικία του, στην Πέγεια, άκουσε θόρυβο και έλεγξε εξωτερικά του σπιτιού, όπου διαπίστωσε ότι το όχημά του ήταν σε λειτουργία και είχε προσκρούσει σε τοίχο δίπλα από το σπίτι του.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις και εντός του οχήματος, στο πάτωμα μπροστά από τη θέση του οδηγού, εντόπισαν μεταξύ άλλων, ένα κατσαβίδι και ένα κινητό τηλέφωνο που δεν ανήκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, λίγο μετά τις 11.00 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, η 26χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και για υποθέσεις κλοπής προϊόντων από περίπτερο, και κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα σήμερα, δύο γυναίκες εισήλθαν σε περίπτερο στη Χλώρακα, από όπου η μία από τις δύο ύποπτες, έκλεψε προϊόντα όπως ακουστικά και καλώδια μονάδων φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, συνολικής αξίας πέραν των 100 ευρώ. Η ίδια γυναίκα, φέρεται στη συνέχεια να έκλεψε από το σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο αυτοκίνητο της υπαλλήλου του περιπτέρου, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνούν.