ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεύτερη σύλληψη για υπόθεση κλοπής καταλύτη στη Λάρνακα

Στη σύλληψη 34χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, παράνομης εισόδου και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Εναντίον του 34χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε βάσει μαρτυρίας που προέκυψε, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής καταλύτη από όχημα, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλη, στη Λάρνακα.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και 29χρονος. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 21 ης Απριλίου 2022, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι άγνωστο πρόσωπο βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο στη Λάρνακα, όπου φυλάγονται εγκαταλελειμμένα οχήματα και προσπαθεί να κλέψει καταλύτη από όχημα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το πιο πάνω πρόσωπο, που όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για τον 29χρονο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένας καταλύτης αυτοκινήτου και διάφορα εργαλεία, με αποτέλεσμα να
συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.