ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση φόνου με θύμα 60χρονο τον Ιούλιο, 2021 στην Πάφο

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 34 ετών, σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε τον Ιούλιο, 2021, στην Πάφο, με θύμα άντρα ηλικίας 60 ετών, προχώρησαν το πρωί σήμερα μέλη της Αστυνομίας. Είχε προηγηθεί χθες βράδυ, η σύλληψη υπόπτου, άντρα ηλικίας 41 ετών.

Ακολούθως της σύλληψης του το πρωί σήμερα, ο 34χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η Αστυνομία υπέβαλε το πρωί σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, αίτημα για έκδοση διατάγματος κράτησης και του 41χρονου υπόπτου, επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Το Δικαστήριο όρισε για αύριο Πέμπτη, 05 Μαΐου, την έκδοση απόφασης σχετικά με το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε όπως μέχρι τότε, ο 41χρονος παραμείνει υπό αστυνομική κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η σορός του 60χρονου εντοπίστηκε απανθρακωμένη, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, το πρωί στις 15 Ιουλίου, 2021, στην περιοχή Αναρίτας, στην επαρχία Πάφου. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό από ομάδα ιατροδικαστών και ανθρωπολόγο, κατέδειξε ότι ο θάνατος του 60χρονου προήλθε από τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.