ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ την Τετάρτη 04/05/2022 και ώρα 19:00 στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Τετάρτη 04.05.2022 και ώρα 19:00, στον αγώνα για το 2ο ημιτελικό του Κυπέλου COCA COLA , μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα. 

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. 

ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο ερχόμενοι από τα φώτα Ορφανίδη.

Επιπρόσθετα, οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν το Βόρειο Χώρο Στάθμευσης του Σταδίου, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα. Καθώς επίσης και τους χώρους στάθμευσης γηπέδων futsal Nuevo Campo.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις Νότιες κερκίδες του Σταδίου. Προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο ερχόμενοι από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης Νότια του Σταδίου, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Με βάση το διατάγματα του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τα στάδια, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, νοουμένου ότι η πληρότητα δεν υπερβαίνει το 70% της χωρητικότητας του σταδίου και για τα πρόσωπα ηλικίας 17 ετών και πάνω απαιτείται είτε η κατοχή αρνητικής εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test 48 ωρών) είτε αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR 72 ωρών) είτε εν ισχύι πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Πρόσωπα ηλικίας 6 – 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν είτε αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test 72 ωρών) είτε αρνητική εργαστηριακής εξέταση (PCR 72 ωρών).  Νοείται περαιτέρω ότι πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιασθούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, δύνανται αντί αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης να προσκομίζουν αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. 
  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. 
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού. 
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. 
  • Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του Σταδίου απαγορεύεται. 
  • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης πιθανόν να συλληφθεί και να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου.
  • Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.