ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 26χρονου για παράνομη είσοδο σε περιουσία, κλοπή, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 26 ετών, υπήκοος τρίτης χώρας, ύποπτος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία, κλοπής, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης κατοικίας στην Αραδίππου, στις 08 Δεκεμβρίου, αντιλήφθηκε άγνωστο του άντρα να βρίσκεται στην αυλή της κατοικίας του και να κλέβει το ποδήλατό του, αξίας 350 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της οικίας προσπάθησε να σταματήσει τον ύποπτο, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει, με τον παραπονούμενο να τραυματίζεται ελαφρά στα χέρια όπου υπέστη εκδορές, στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τον ύποπτο.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Με τις εξετάσεις που έγιναν στα τεκμήρια προέκυψε επιστημονική μαρτυρία εναντίον του 26χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτός έκτοτε καταζητείτο, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε επίσης ότι είχε διακόψει τις σπουδές του στην Κύπρο και από τον Ιούλιο, 2021, παρέμενε παράνομα στη Δημοκρατία.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 9.00 χθες το βράδυ, από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου. Τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου να συνεχίζει τις εξετάσεις.