ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπό κράτηση δεύτερος ύποπτος για απόπειρες κλοπής από χρηματοδέκτες πρατηρίων καυσίμων

Εναντίον του διερευνώνται και υποθέσεις κλοπής καταλυτών από αυτοκίνητα

Υπό κράτηση τέθηκε σήμερα και δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 32 ετών, για διερευνώμενες υποθέσεις απόπειρας παραβίασης χρηματοδεκτών σε πρατήρια καυσίμων στη Λάρνακα. Τις προηγούμενες μέρες είχε συλληφθεί άντρας ηλικίας 22 ετών, που παραμένει υπό κράτηση, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ξημερώματα στις 03 Απριλίου, ύποπτα πρόσωπα φέρεται να αποπειράθηκαν να παραβιάσουν χρηματοδέκτες σε δύο πρατήρια καυσίμων στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στους χρηματοδέκτες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 22χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Λάρνακας, από μέλος του ΟΠΕ και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στις πιο πάνω υποθέσεις, καθώς και σε άλλες τρεις υποθέσεις κλοπής καταλυτών από αυτοκίνητα, που επίσης διαπράχθηκαν στη Λάρνακα.

Ο 22χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και την επομένη, 04 Απριλίου, εκδόθηκε δικαστικό διάταγα οκταήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψαν στοιχεία και εναντίον του 32χρονου υπόπτου, ο οποίο επίσης συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα. Το πρωί σήμερα, αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, που εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Πρόκληση κακόβουλης ζημιάς – Κλοπή- Συνελήφθη 22χρονος