ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πέραν του ενός κιλού κάνναβη

Ανανέωση είδησης 16:11

Ο 36χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερέυνησης της πιο κάτω υπόθεσης, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.


Συνελήφθη 36χρονος

Ποσότητα κάνναβης πέραν του ενός κιλού εντόπισε και κατάσχεσε χθες η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 36χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40μ.μ. χθες, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας και σχετικής παρακολούθησης, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος κάτοικος Λεμεσού. Μόλις ο 36χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημα του. Η προσπάθειά του αυτή είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά οχήματα και να ακινητοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 147 γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.