ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός κλοπιμαίου οχήματος – Κατοχή ναρκωτικών – Συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, σήμερα τα ξημερώματα, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 21/03/2022.

Ο οδηγός του οχήματος, όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Στην προσπάθεια να διαφύγει τον έλεγχο, ο οδηγός παραβίασε διαδοχικά κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο και αφού προσέκρουσε σε νησίδα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί.

Τα μέλη της Αστυνομίας, βοήθησαν και έβγαλαν εκτός οχήματος το ένα εκ των δύο προσώπων, ενώ το δεύτερο που είχε εγκλωβιστεί, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για δύο νεαρούς άντρες ηλικίας 26 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν για το αδίκημα της κλοπής του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται, ότι είναι μεθαμφεταμίνη, βάρους 4 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και την Τροχαία Λεμεσού.