ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητείται για υπόθεση κλοπής

Τη φωτογραφία αναζητούμενου υπόπτου προσώπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων του και στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία φέρεται να απέκοψε από σταθμευμένο αυτοκίνητο, τον καταλύτη του οχήματος, με τη χρήση σμυρίλιου, ενώ φέρεται επίσης να έκλεψε τιμαλφή που βρίσκονταν εντός του οχήματος.

Την υπόθεση κλοπής διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων του ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804037 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.