ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

MIKHAIL LUNEF

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του MIKHAIL LUNEF, από τη Ρωσία, ηλικίας 44 ετών κάτοικος Λεμεσού, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστογραφίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 17-20 Φεβρουαρίου, 2022 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805020 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.
Σημ: η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων.