ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο συλλήψεις για υπόθεση κλοπής χαλκού στη Λάρνακα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης κλοπής καλωδίων χαλκού, από περιφραγμένο χώρο εταιρείας στη Λάρνακα. Πρόκειται για δύο 35χρονους, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση από τις 23 Φεβρουαρίου, 2022, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από υπάλληλο της εταιρείας, την 21η Φεβρουαρίου 2022. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 17 και 21 Φεβρουαρίου 2022, άγνωστοι εισήλθαν σε περιφραγμένο χώρο της εν λόγω εταιρείας και έκλεψαν καλώδια χαλκού, μήκους 250 μέτρων περίπου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο 35χρονων, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Ο πρώτος 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων στις 23 Φεβρουαρίου. Την επομένη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Χθες αργά το βράδυ εντοπίστηκε στη Λεμεσό και ο δεύτερος 35χρονος με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος κράτησής του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.