ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια κοκαΐνη

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 47 και 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η σύλληψη των δύο ήταν επεισοδιακή αφού το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταδίωξη σε δρόμους της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30μ.μ. μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν το όχημα σε δρόμο της Λάρνακας, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν, λίγο αργότερα, για να διαπιστωθεί ότι στο όχημα επέβαιναν ο 47χρονος και ο 30χρονος.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος θεάθηκε να ρίχνει έξω από αυτό, ένα αντικείμενο, το οποίο εντοπίστηκε και παραλήφθηκε από την Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 100 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον του 47χρονου και του 30χρονου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.